Σχετικά με εμάς

Στο Little Stars υποδεχτήκαμε τους πρώτους μας μαθητές τον Ιούνιο του 2015. Από τότε συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη, υπευθυνότητα, μεράκι και κέφι να προσφέρουμε το καλύτερο στα αστεράκια μας από τα πρώτα τους βηματάκια στο βρεφονηπιακό σταθμό έως και το νηπιαγωγείο.

Μέσα σε χώρους, προσεγμένους στην κάθε τους λεπτομέρεια, εξασφαλίζουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά προάγοντας την αυτοπεποίθηση, την αυτονομία και την αγάπη τους για τη μάθηση.   

Το προσωπικό και οι αντιλήψεις μας

  • Η ομάδα μας αποτελείτε από έμπειρους παιδαγωγούς με αγάπη και μεράκι για το έργο τους.
  • Μέσω της συνεχής επιμόρφωση και βελτίωσης μας παρέχουμε σταθερά το καλύτερο στα αστεράκια μας σε όλους τους τομείς.  
  • Νέες παιδαγωγικές αντιλήψεις μας βοηθούν να καλλιεργούμε δεξιότητες που συνοδεύουν τα παιδιά σε όλη τους τη ζωή.
  • Εξασφαλίζουμε ένα πλαίσιο ηρεμίας και θετικών συναισθημάτων μέσα στο οποίο τα αστεράκια μας έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν όλα τα ταλέντα και τις δεξιότητες.
  • Ο σχεδιασμός των δραστηριοτήτων μας γίνεται με μεγάλη ευελιξία ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες και ταλέντα του κάθε παιδιού
  • Το παιδαγωγικό πρόγραμμα είναι διαθεματικά δομημένο με στόχο να ενεργοποιούνται όλοι οι τομείς ανάπτυξης των παιδιών.  
  • Εκτός από τους γνωστικούς τομείς ασχολούμαστε με την ενεργοποίηση της νοητικής και της συναισθηματική νοημοσύνη και όλες τις πτυχές της ανάπτυξης των παιδιών ενδυναμώνοντας τη φαντασία, τη μνήμη, την κριτική και τη λογικομαθηματική σκέψη, τη χρήση του προφορικού λόγου και κυρίως την αγάπη για τη μάθηση επιτρέποντας του να ξεδιπλώσει όλες του τις δυνατότητες και τα ταλέντα, χωρίς να αισθάνεται καμία πίεση, καθώς όλα γίνονται μέσα από το παιχνίδι.

Scroll to Top